Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Service - Υπηρεσίες

ΤΜΗΜΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Η χονδρική πώληση καλύπτει περίπου το 65% του κύκλου εργασιών της κάβας δροσιάς. Το τμήμα χονδρικής πώλησης απασχολεί περισσότερα από 30 άτομα και αποτελείται από τα γραφεία και τις ιδιόκτητες αποθήκες.

Εξυπηρετεί καθημερινά:

 • Café-Bar-Club
 • Συναυλιακούς χώρους
 • Ζαχαροπλαστεία
 • Αίθουσες τέχνης
 • Αθλητικούς ομίλους
 • Ιππικούς ομίλους
 • Ναυτιλιακές εταιρείες
 • Αεροπορικές εταιρείες
 • Εστιατόρια
 • Ξενοδοχεία
 • Super markets
 • Αλυσίδες πολυκαταστημάτων

Διανομή κατ’οίκον

Χάρη στην Υπηρεσία Door to Door της “Κάβα Δροσιά”, οι καταναλωτές παραγγέλνουν και παραλαμβάνουν τα εκλεκτά προϊόντα στην πόρτα τους, κάτι που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή, με τις ιδιαιτερότητές της(κατοικίες απομακρυσμένες από την αγορά).

Διαρκής ενημέρωση

Το τμήμα χονδρικής μελετά τις τάσεις της αγοράς και προβλέπει τις ανάγκες των πελατών της. Έτσι εξασφαλίζει τη συνεχή επάρκεια και την ποικιλία στα εμπορεύματα της αποθήκης. Η “Κάβα Δροσιά” παρέχει στους πελάτες της πλήρη εικόνα των αγορών τους, με στατιστικά και δείκτες. Τους επισημαίνει προϊόντα που σημειώνουν άνοδο ή πτώση και τους προτείνει νέα.

Συνέπεια

Γνωρίζοντας την αξία της συνέπειας για τους επαγγελματίες , η “Κάβα Δροσιά” δίνει ιδιαίτερη σημασία στην έγκαιρη κάλυψη των αναγκών τους με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονους μεθόδους logistics.

Κάθε παραγγελία ελέγχεται με πρωτοπόρο εξοπλισμό μηχανοργάνωσης, αποστέλλεται και παραδίδεται ορθά και άμεσα με δύο(2) ή & τρία(3) δρομολόγια διανομής ημερησίως

Τροφοδοσία Εκδηλώσεων

Στην “Κάβα Δροσιά”, ο ιδιώτης ή ο επαγγελματίας βρίσκει ό,τι χρειάζεται ένα bar για να λειτουργήσει σωστά, μαζί με προτάσεις ποτών και λίστα πληρότητας για τη διοργάνωση οποιουδήποτε τύπου εκδήλωσης (κοινωνικές δεξιώσεις, happenings, γάμοι, βαφτίσια, party, συναυλίες ,τροφοδοσίες yaughting κ.λ.π).

Οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα είδη αλλά και την ποσότητα των ποτών και αναψυκτικών που χρειάζεστε, γλιτώνοντάς σας χρόνο, κόπο, αλλά και χρήματα. Συνεπώς μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 8142947/3, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Το προσωπικό της “κάβα δροσιά” θα παραδώσει έγκαιρα την παραγγελία και θα δώσει πολύτιμες συμβουλές στους διοργανωτές για το πώς θα χρησιμοποιήσουν τα εν λόγω προϊόντα, προκειμένου να κάνουν την εκδήλωσή τους ακόμα πιο απολαυστική.

Κατάστημα Λιανικής

Το κατάστημα καλύπτει περίπου το 35% των πωλήσεων της εταιρείας και βρίσκεται στην Λεωφόρο Σταμάτας 3, στην Σταμάτα Αττικής.

Μεγάλη σημασία δίδεται στις προσωπικές επαφές με τους πελάτες. Οι σχέσεις αυτές αυξάνουν τις απαιτήσεις τους, δημιουργώντας αισθήματα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ιδιαίτερη θέση στα ράφια της “κάβα δροσιά” έχει η σημαντική συλλογή κρασιών από τον ελληνικό & ξένο αμπελώνα:

 • στις καλύτερες τιμές
 • σε ειδικές σπάνιες εμφιαλώσεις
 • σε αποκλειστικές συσκευασίες
 • ή ακόμα και δυσεύρετους οίνους παλαιότερων χρονιών, χάρη στην απευθείας συνεργασία με οινοπαραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

Ποικιλία προϊόντων

Στην “κάβα δροσιά”, ο επιλεκτικός connoisseur θα βρει ό,τι ζητάει : από προσεκτικά επιλεγμένους, ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς, αξεσουάρ οίνων & ποτών, μέχρι προϊόντα delicatessen και πούρα.

 • Wine (ελληνικός-διεθνής αμπελώνας)
 • Ημι-αφρώδεις οίνοι, Champagnes
 • Spirits (rum-gin-vodka-whisky-tequila-RTD)
 • Beer(ελληνικές-εισαγωγής-μικροζυθοποιίες)
 • Liqueur(εισαγωγής & ελληνικά παραδοσιακά με δυσεύρετες ετικέτες)
 • All about cocktails (πουρέδες- σιρόπια-bitters-liqueurs)
 • Cognac-Brandy-Calvados-Armagnac
 • Ούζα-Τσίπουρα
 • Παλαιωμένα αποστάγματα
 • Refreshments-Energy Drinks-Iced teas-Χυμοί
 • Mini Bottles • Bottled Water

Ξηροί καρποί

Η “Κάβα Δροσιά”προμηθεύεται μόνο τους πιο φρέσκους, πρώτης ποιότητας ξηρούς καρπούς και τους διατηρεί στις ιδανικότερες συνθήκες. Τα είδη που ευδοκιμούν στη χώρα μας, προτιμά να τα προμηθεύεται αποκλειστικά από την ελληνική παραγωγή, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Αξεσουάρ κρασιού/ αποσταγμάτων/ ποτών

Η τελετουργία του σερβιρίσματος ολοκληρώνει την εμπειρία. Τα ειδικά αξεσουάρ εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό σερβίρισμα και συμβάλλουν στην καλύτερη συντήρηση. Επιπρόσθετα, διακοσμούν με την παρουσία τους το χώρο που τα περιβάλλει.

Delicatessen

Η γευστική οινική εμπειρία γίνεται ακόμα πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα με μια κατηγορία που εμπλουτίζεται συνεχώς με μεγάλη έμφαση στην ελληνική πλούσια παραγωγή μας (αυγοτάραχο, μανιτάρια, μαρμελάδες, πατέ, λιαστά προϊόντα, λάδι, σοκολάτες, πραλίνες κ.ά.)

Πούρα

Στην “Κάβα Δροσιά” οι λάτρεις του καπνού μπορούν να επιλέξουν τα δικά τους πούρα, μέσα από μια μεγάλη συλλογή που συνεχώς προστίθενται επιλεγμένοι νέοι τύποι.

Συνθέσεις δώρων

Τα γιορτινά μας καλάθια είναι από τα πιο δημοφιλή σε όλη την Αθήνα. Κλασικά, ιδιαίτερα ή πρωτότυπα σε ύφος, με τεράστια ποικιλία επιλογών για το περιεχόμενο τους και με προτάσεις που καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα τιμών, αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για επιχειρηματικά όσο και για προσωπικά δώρα. Ενώ κάτι ακόμα που οι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα είναι η εγγύηση της αυθεντικότητας των προϊόντων, αλλά και η προσοχή στη λεπτομέρεια, μια και γνωρίζουν ότι το προσωπικό μας σταθερά παρακολουθεί κάθε χρόνο ειδικά σεμινάρια προετοιμασίας και αμπαλάζ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι άνθρωποι που σας εξυπηρετούν στην “Κάβα Δροσιά” δε βρίσκονται τυχαία σε αυτή τη θέση, γεγονός που οι πελάτες μας ξέρουν και εκμεταλλεύονται σε κάθε ευκαιρία. Έχουν γνώσεις οινολογίας ή είναι ειδικευμένοι σομελιέ, που σημαίνει ότι μπορούν να λύσουν κάθε απορία σχετική με το κρασί και τα ποτά ή και να σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή για κάθε περίσταση.

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τους Έλληνες οινοπαραγωγούς μας επιτρέπουν να έχουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στα ελληνικά κρασιά και μας δίνουν τη χαρά να διοργανώνουμε συχνά βραδιές γευσιγνωσίας στην κάβα μας, πολλές φορές μάλιστα με τους ίδιους τους οινοποιούς να μοιράζονται τις γνώσεις τους μαζί με τα προϊόντα τους. Σε αυτές τις βραδιές μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά κρασιά, αλλά και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια από αυτά στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται. Ενώ συνήθως μπορείτε να αγοράσετε τα κρασιά που παρουσιάζονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ώστε να μπορείτε μετά να μοιραστείτε με τους φίλους σας όσα μάθατε και γευτήκατε. Αφήστε τα στοιχεία σας στο προσωπικό της κάβας την ώρα που κάνετε τις αγορές σας και πείτε μας ότι θέλετε να σας ενημερώνουμε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις, γευσιγνωσίες ή προσφορές μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ WINE LISTS ΓΙΑ BAR ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Οι γνώσεις μας γύρω από το κρασί και οι μακροχρόνιες σχέσεις μας με τους περισσότερους μικρούς ή μεγάλους οινοπαραγωγούς, μας δίνουν τη δυνατότητα να όχι μόνο να συμβουλεύουμε τους επαγγελματίες, αλλά και να δημιουργούμε εξειδικευμένες wine lists. Συνδυάζοντας γνωστές ετικέτες μαζί με ορισμένες πιο ιδιαίτερες, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό χαρακτήρα που ταιριάζει στο ύφος κάθε επιχείρησης. Ενώ ειδικά για τα εστιατόρια, φροντίζουμε να συνοδεύονται από αναλυτικές σημειώσεις για τα φαγητά με τα οποία ταιριάζει η κάθε ετικέτα. Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε και για τη δική σας επιχείρηση..