To Torres 5 παράγεται από την απόσταξη των ποικιλιών Macabeu, Parellada και Xarel-lo ενώ ωριμάζει με το σύστημα Solera από αμερικάνικα βαρέλια και ωριμάζει για 5 χρόνια κατά μέσο όρο. Το χρώμα του θυμίζει τοπάζι με χρυσές ανταύγειες. Είναι έντονο και πυκνό στη μύτη με νότες ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.
To Torres 5 παράγεται από την απόσταξη των ποικιλιών Macabeu, Parellada και Xarel-lo ενώ ωριμάζει με το σύστημα Solera από αμερικάνικα βαρέλια και ωριμάζει για 5 χρόνια κατά μέσο όρο. Το χρώμα του θυμίζει τοπάζι με χρυσές ανταύγειες. Είναι έντονο και πυκνό στη μύτη με νότες ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.