Σε ένα αποστακτήριο της Πολωνίας που ιδρύθηκε το 1879, δημιουργείται αποκλειστικά από σιτηρά (100% pure grain) η Serkova. Η Serkova οφείλει την κρυστάλλινη, καθαρή της γεύση στην τριπλή απόσταξη, μια τεχνική που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του εκλεπτυσμένου της χαρακτήρα. Διακριτικά αρωματική, με νότες από φυσικό σιτάρι, η Serkova αφήνει μια μακρά και μαλακή επίγευση.
Σε ένα αποστακτήριο της Πολωνίας που ιδρύθηκε το 1879, δημιουργείται αποκλειστικά από σιτηρά (100% pure grain) η Serkova. Η Serkova οφείλει την κρυστάλλινη, καθαρή της γεύση στην τριπλή απόσταξη, μια τεχνική που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του εκλεπτυσμένου της χαρακτήρα. Διακριτικά αρωματική, με νότες από φυσικό σιτάρι, η Serkova αφήνει μια μακρά και μαλακή επίγευση.