Γεννήθηκε το 1970 στη Φινλανδία στο ιστορικό αποστακτήριο Rajamaki. Βασικό της συστατικό είναι το κριθάρι 6 σειρών που ευδοκιµεί κάτω από το φως του “Ήλιου του Μεσονυχτίου”και εγγυάται την αγνότητα του προϊόντος. Διακρίνεται από την ελαφριά και ισορροπημένη γεύση της με ήπιες δόσεις πιπεριού. Για τη δημιουργία της, χρησιμοποιείται νερό από παγετώνες χιλιάδων ετών. Είναι τόσο αγνό που δεν χρειάζεται καµία επεξεργασία.
Γεννήθηκε το 1970 στη Φινλανδία στο ιστορικό αποστακτήριο Rajamaki. Βασικό της συστατικό είναι το κριθάρι 6 σειρών που ευδοκιµεί κάτω από το φως του “Ήλιου του Μεσονυχτίου”και εγγυάται την αγνότητα του προϊόντος. Διακρίνεται από την ελαφριά και ισορροπημένη γεύση της με ήπιες δόσεις πιπεριού. Για τη δημιουργία της, χρησιμοποιείται νερό από παγετώνες χιλιάδων ετών. Είναι τόσο αγνό που δεν χρειάζεται καµία επεξεργασία.