Παράγεται και αποστάζεται στην καρδιά του Μεξικού, από την Fabrica de Tequilas. Παρασκευάζεται από μπλε αγαύη που μαγειρεύται σε ατμό για 10 ώρες. Το Rooster Rojo reposado στη συνέχεια αποστάζεται σε δοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι και μετά παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια.
Παράγεται και αποστάζεται στην καρδιά του Μεξικού, από την Fabrica de Tequilas. Παρασκευάζεται από μπλε αγαύη που μαγειρεύται σε ατμό για 10 ώρες. Το Rooster Rojo reposado στη συνέχεια αποστάζεται σε δοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι και μετά παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια.