Η «Σάρπα» στη βενετσιάνικη διάλεκτο σημαίνει «σταφύλι», την πρώτη ύλη από την οποία παρασκευάζεται η Grappa. Η Sarpa di Poli προέρχεται από την καλλιέργεια των ποικιλιών αμπέλου Cabernet και Merlot με αρωματικά φυτικά και απαλά ποώδη αρώματα, αποσταγμένα με ατμό σε ένα δοχείο που εξακολουθεί να λειτουργεί σε μικρές παρτίδες. Στη μύτη διακρίνονται φρέσκα βότανα, μέντα, τριαντάφυλλο και γεράνι. Στη γεύση επικρατούν τα ώριμα κόκκινα φρούτα, οι φυτικές νότες και η βανίλια.
Η «Σάρπα» στη βενετσιάνικη διάλεκτο σημαίνει «σταφύλι», την πρώτη ύλη από την οποία παρασκευάζεται η Grappa. Η Sarpa di Poli προέρχεται από την καλλιέργεια των ποικιλιών αμπέλου Cabernet και Merlot με αρωματικά φυτικά και απαλά ποώδη αρώματα, αποσταγμένα με ατμό σε ένα δοχείο που εξακολουθεί να λειτουργεί σε μικρές παρτίδες. Στη μύτη διακρίνονται φρέσκα βότανα, μέντα, τριαντάφυλλο και γεράνι. Στη γεύση επικρατούν τα ώριμα κόκκινα φρούτα, οι φυτικές νότες και η βανίλια.