Το βραβευμένο λικέρ aestivum μαύρης καλοκαιρινής ελληνικής τρούφας είναι η εντυπωσιακή ελληνική καινοτομία του καλλιεργητή και κυνηγού αγρίας τρούφας Γιώργου Σεργιανίδη.
Μοναδικό στον πλανήτη! Δοκιμασμένο και βραβευμένο από γευσιγνώστες και καταξιωμένους σεφ, κατόχων αστεριών Michelin.
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, σεφ Κονσταντέν Φιλίππου έχει ανοίξει ένα εξαιρετικό εστιατόριο στη Βιέννη. Ανάμεσα στα ελληνικά προϊόντα που τον έχουν γοητεύσει είναι όπως λέει ο ίδιος και "ένα λικέρ τρούφας, που φτιάχνουν κάπου στη Θράκη για την Troufaser, μου άρεσε πολύ η γευστική του ισορροπία και το γεγονός πως ο παραγωγός καταφέρνει να σε κάνει να νιώθεις τα αρώματα χωρίς υπερβολή, σχεδόν υπαινικτικά".
Συστατικά: Νερό, αλκοόλ, ζάχαρη, τρούφα, καραμελόχρωμα.
Δεν περιέχει χημικό άρωμα. Μόνο από ελληνική τρούφα
Συσκευασία: χειροποίητο ξύλινο κουτί
Δείτε λιγότεραΤο βραβευμένο λικέρ aestivum μαύρης καλοκαιρινής ελληνικής τρούφας είναι η εντυπωσιακή ελληνική καινοτομία του καλλιεργητή και κυνηγού αγρίας τρούφας Γιώργου Σεργιανίδη.
Μοναδικό στον πλανήτη! Δοκιμασμένο και βραβευμένο από γευσιγνώστες και καταξιωμένους σεφ, κατόχων αστεριών Michelin.
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, σεφ Κονσταντέν Φιλίππου έχει ανοίξει ένα εξαιρετικό εστιατόριο στη Βιέννη. Ανάμεσα στα ελληνικά προϊόντα που τον έχουν γοητεύσει είναι όπως λέει ο ίδιος και "ένα ...
Δείτε περισσότερα