Το Fernet Branca είναι ένα από τα πιο δημοφιλή απεριτίφ της Ιταλίας φτιαγμένο με την ίδια συνταγή από το 1845. Στη συνταγή του χρησιμοποιούνται μπαχαρικά και βοτάνα, όπως χαμομήλι, μύρο, αλόη, κάρδαμο και σαφράν, τα οποία εκχυλίζονται σε απόσταγμα σταφυλιών και το τελικό προϊόν χρωματίζεται με καραμελόχρωμα. Ιδανικά πίνεται σαν χωνευτικό με λίγο πάγο μετά από γεύμα.
Το Fernet Branca είναι ένα από τα πιο δημοφιλή απεριτίφ της Ιταλίας φτιαγμένο με την ίδια συνταγή από το 1845. Στη συνταγή του χρησιμοποιούνται μπαχαρικά και βοτάνα, όπως χαμομήλι, μύρο, αλόη, κάρδαμο και σαφράν, τα οποία εκχυλίζονται σε απόσταγμα σταφυλιών και το τελικό προϊόν χρωματίζεται με καραμελόχρωμα. Ιδανικά πίνεται σαν χωνευτικό με λίγο πάγο μετά από γεύμα.