Ένα πολύπλοκο και ταυτόχρονα ντελικάτο ρούμι αρωματισμένο για 30 ημέρες με ένα μείγμα μπαχαρικών εμπνευσμένο από την κρεόλ κουζίνα για την οποία είναι γνωστή η Λουϊζιάνα. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα όπως κανέλα και μπανάνα. Στο στόμα ξεχωρίζουν ο σφένδαμος, η μπανάνα, τα μπαχάρια, η βανίλια και το πιπέρι.
Ένα πολύπλοκο και ταυτόχρονα ντελικάτο ρούμι αρωματισμένο για 30 ημέρες με ένα μείγμα μπαχαρικών εμπνευσμένο από την κρεόλ κουζίνα για την οποία είναι γνωστή η Λουϊζιάνα. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα όπως κανέλα και μπανάνα. Στο στόμα ξεχωρίζουν ο σφένδαμος, η μπανάνα, τα μπαχάρια, η βανίλια και το πιπέρι.