Τέσσερα χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική ομάδα του οίκου Torres, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του κρασιού.
Το αποτέλεσμα, ένα αρωματικό κρασί χωρίς οινόπνευμα με ελαφριά γεύση και οξύτητα ιδανικό για τις έγκυες, όσους ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, όσους οδηγούν και φυσικά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Απολαύστε το σκέτο, παγωμένο ή συνδυάστε το με ελαφριές γεύσεις.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Μέτριας έντασης μύτη από κόκκινα και μαύρα φρούτα με ανθικές νότες. Στο στόμα είναι ημίξηρο και λιπαρό με φρουτώδη επίγευση.
Αρμονία Γεύσεων
Συνοδεύει κόκκινα φρούτα όπως κεράσια και φράουλες.
Αμπελώνας - Οινοποίηση
Τα σταφύλια προέρχονται από την περιοχή της Καταλονίας.
Γίνεται η ερυθρή οινοποίηση για να πάρουμε χρώμα και τανίνες και στη συνέχεια το κρασί με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης, σε κενό αέρος, ζεσταίνεται στους 25°C, ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ και να χαθούν όσο το δυνατόν λιγότερα αρώματα.
Δείτε λιγότεραΤέσσερα χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική ομάδα του οίκου Torres, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του κρασιού.
Το αποτέλεσμα, ένα αρωματικό κρασί χωρίς οινόπνευμα με ελαφριά γεύση και οξύτητα ιδανικό για τις έγκυες, όσους ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, όσους οδηγούν και φυσικά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Απολαύστε το σκέτο, παγωμένο ή συνδυάστε το με ελαφριές γεύσεις.
Δείτε περισσότερα