To Pedro Ximénez παράγεται από λιαστά σταφύλια της ομώνυμης ποικιλίας και παλαιώνει σε αμερικανικά βαρέλια για περίπου 10 χρόνια με την μέθοδο solera.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Πολύ βαθύ χρώμα, πλούσιο στην γεύση και πολύ γλυκό, με αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου και σταφίδας στη μύτη.
Συμβουλές Σερβιρίσματος - Αρμονία Γεύσεων
Υπέροχο επιδόρπιο κρασί. Σερβίρεται δροσερό από το ψυγείο ή αφού το βάλετε για λίγο στον πάγο.
Ταιριάζει με γλυκά και συνοδεύει τέλεια έναν εσπρέσο.Απολαύστε το μόνο του ή συνοδέψτε το με παγωτό.
Τολμήστε τo με blue cheese!
Δείτε λιγότεραTo Pedro Ximénez παράγεται από λιαστά σταφύλια της ομώνυμης ποικιλίας και παλαιώνει σε αμερικανικά βαρέλια για περίπου 10 χρόνια με την μέθοδο solera.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Πολύ βαθύ χρώμα, πλούσιο στην γεύση και πολύ γλυκό, με αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου και σταφίδας στη μύτη.
Συμβουλές Σερβιρίσματος - Αρμονία Γεύσεων
Υπέροχο επιδόρπιο κρασί. Σερβίρεται δροσερό από το ψυγείο ή αφού το βάλετε για λίγο στον πάγο....
Δείτε περισσότερα