Προϊόν διπλής απόσταξης στεμφύλων (φλούδες) σταφυλιών. Η πολυσυλλεκτικότητα των ποικιλιών, η τέχνη της απόσταξης και η συμμετοχή αρωματικών άγριων βοτάνων και φρούτων κατά τη δεύτερη απόσταξη έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός τσίπουρου υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερο αρωματικό πλούτο. Παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια που καλλιεργούνται στην ελληνική γη.
Προϊόν διπλής απόσταξης στεμφύλων (φλούδες) σταφυλιών. Η πολυσυλλεκτικότητα των ποικιλιών, η τέχνη της απόσταξης και η συμμετοχή αρωματικών άγριων βοτάνων και φρούτων κατά τη δεύτερη απόσταξη έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός τσίπουρου υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερο αρωματικό πλούτο. Παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια που καλλιεργούνται στην ελληνική γη.