Το τσίπουρο "Μαύρο Ρόδο" από την ποτοποιία Στουπάκη, παίρνει το όνομα καθώς και τα γευστικά χαρακτηριστικά από την ποικιλία Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, ένα κόκκινο σταφύλι με εκρηκτικά αρώματα όπου αποστάζεται σε μικρά χάλκινα καζάνια στην καρδιά του Τυρνάβου. Το χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου αποκαλύπτει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας.
Το τσίπουρο "Μαύρο Ρόδο" από την ποτοποιία Στουπάκη, παίρνει το όνομα καθώς και τα γευστικά χαρακτηριστικά από την ποικιλία Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, ένα κόκκινο σταφύλι με εκρηκτικά αρώματα όπου αποστάζεται σε μικρά χάλκινα καζάνια στην καρδιά του Τυρνάβου. Το χαρακτηριστικό άρωμα τριαντάφυλλου αποκαλύπτει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας.