Το τσίπουρο Γάτσιου παράγεται στην πρώτη ποτοποιία που ιδρύθηκε στην Ήπειρο. Τέλεια ισορροπημένο με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας και της παράδοσης που η οικογένεια Γάτσιου συνεχίζει από το 1878 μέχρι σήμερα. Ένα προϊόν πολλαπλών αποστάξεων χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από το σταφύλι Μοσχάτο Αμβούργου.
Το τσίπουρο Γάτσιου παράγεται στην πρώτη ποτοποιία που ιδρύθηκε στην Ήπειρο. Τέλεια ισορροπημένο με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας και της παράδοσης που η οικογένεια Γάτσιου συνεχίζει από το 1878 μέχρι σήμερα. Ένα προϊόν πολλαπλών αποστάξεων χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από το σταφύλι Μοσχάτο Αμβούργου.