Grappa που παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο, από φρέσκα και μαλακά στέμφυλα, από λευκές και κόκκινες ποικιλίες σταφυλιών, στους μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, αμέσως μετά τη ζύμωση, σύμφωνα με την αρχαία παράδοση της οικογένειας Nonino. Κρυστάλλινη, κομψή και τυπική από την περιοχή Friuli. Στη μύτη και στο στόμα επικρατούν τα φρέσκα αρώματα λουλουδιών, τα οποία την καθιστούν ακαταμάχητη. Ευχάριστα ξηρή στο τελείωμα.
Grappa που παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο, από φρέσκα και μαλακά στέμφυλα, από λευκές και κόκκινες ποικιλίες σταφυλιών, στους μικρούς, χάλκινους άμβυκες ατμού, αμέσως μετά τη ζύμωση, σύμφωνα με την αρχαία παράδοση της οικογένειας Nonino. Κρυστάλλινη, κομψή και τυπική από την περιοχή Friuli. Στη μύτη και στο στόμα επικρατούν τα φρέσκα αρώματα λουλουδιών, τα οποία την καθιστούν ακαταμάχητη. Ευχάριστα ξηρή στο τελείωμα.