Το Tokubetsu Honjozo είναι ένα παραδοσιακό σάκε, παρασκευασμένο από ρύζι υψηλής ποιότητας, gohyakumangoku, το οποίο έχει αλεστεί στο 60% του αρχικού του μεγέθους. Στη γεύση ξεχωρίζει για το εκφραστικό αρωματικό προφίλ, με χαρακτηριστικές νότες από κόκκινο σταφύλι, βρώμη, φρέσκο πράσινο μήλο και κερί με νότες από θαλασσινό αλάτι.
Το Tokubetsu Honjozo είναι ένα παραδοσιακό σάκε, παρασκευασμένο από ρύζι υψηλής ποιότητας, gohyakumangoku, το οποίο έχει αλεστεί στο 60% του αρχικού του μεγέθους. Στη γεύση ξεχωρίζει για το εκφραστικό αρωματικό προφίλ, με χαρακτηριστικές νότες από κόκκινο σταφύλι, βρώμη, φρέσκο πράσινο μήλο και κερί με νότες από θαλασσινό αλάτι.