Το Crodino γεννήθηκε το 1965. Η δημιουργία του ήρθε σε μια ιστορική στιγμή όταν, στην Ιταλία, διάφοροι αποσταγματοποιοί και καταναλωτές έψαχναν για ένα μη αλκοολούχο ή χαμηλά αλκοολούχο ποτό. Το Crodino δημιουργείται από την έγχυση μπαχαρικών, ξύλων, ριζών και βοτάνων κορυφαίας ποιότητας.
Για να απογειώσει τις έντονες νότες εσπεριδοειδών και φρούτων καθώς και την πικάντικη επίγευση, το Crodino πρέπει να σερβιριστεί σε ένα ποτήρι κρασιού με πλούσιο πάγο. Γαρνίρετέ το με μια φέτα πορτοκαλιού, για να ολοκληρώσετε το τέλειο απεριτίβο και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στις αισθήσεις ακόμη και πριν το δοκιμάσετε, χάρη στη μυρωδιά των αιθέριων ελαίων του πορτοκαλιού.
Δείτε λιγότεραΤο Crodino γεννήθηκε το 1965. Η δημιουργία του ήρθε σε μια ιστορική στιγμή όταν, στην Ιταλία, διάφοροι αποσταγματοποιοί και καταναλωτές έψαχναν για ένα μη αλκοολούχο ή χαμηλά αλκοολούχο ποτό. Το Crodino δημιουργείται από την έγχυση μπαχαρικών, ξύλων, ριζών και βοτάνων κορυφαίας ποιότητας.
Για να απογειώσει τις έντονες νότες εσπεριδοειδών και φρούτων καθώς και την πικάντικη επίγευση, το Crodino πρέπει να σερβιριστεί σε ένα ποτήρι κρασιού με πλούσιο πάγο. Γαρνίρετέ το με μια φέτα πορτο...
Δείτε περισσότερα